Vastuullista proteiinia pöytään reseptikilpailu

Vastuullista proteiinia pöytään reseptikilpailu

20.05.2019

Kilapailusarjat: 1) Härkäpapureseptit 2)Hernereseptit. Kilpailuaika päättyy 20.5.

Vastuullista proteiinia pöytään -reseptikilpailu

Kotimaiset kasviproteiinit ovat vastuullinen ja ekolologinen valinta. Niiden käyttö edistää terveyttä ja vähentää ruuantuotannon ympäristövaikutuksia. Nyt käynnistyy Vastuullista proteiinia pöytään -reseptikilpailu, jossa etsitään monipuolisia käyttötapoja härkäpavulle ja herneelle. Parhaat reseptit julkaistaan ja kehittäjät palkitaan. Parhaat tuotteet saattavat päästä myös ammattikeittiöiden ja elintarvikeyritysten valikoimiin. Tuotekehityksessä arvostamme paikallisen härkäpavun tai herneen käyttöä kokonaisena, hiutaleena, rouheena ja / tai jauhona.

Kilpailusarjoja on kaksi:
1) Härkäpapureseptit
2) hernereseptit.

Lähetä kehittämäsi resepti tuotekuvan kera viimeistään 20.5.: johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi. Lisätiedot: Johanna Rinnekari p. 040 301 2441

Järjestäjät: ProAgria Pohjois-Karjalan Maa- ja kotitalousnaiset, Vastuullista proteiinia pöytään –hanke & Karelia à la carte –ruokamatkailuverkosto

 

Tapahtuman ajankohta: 20.05.2019 16:00

Jaa

Palvelut