Ruokakurssitarjotin

Kuva: Timo Viljakainen

Ruokakurssitarjotin

Herkulliset ruokakurssit tilattavaksi!

Ruokakurssimme tilattavaksi:

Uutuus!  Keliakia tietoiskut

Tietoa kuidun merkityksestä  -  sesonkiraaka-aineet ruokavaliossa  -  kuinka pakkausmerkintöjä luetaan  -  konkreettisia esimerkkejä.

Superruokaa Suomesta

Me maa- ja kotitalousnaiset uskomme, että todelliset terveysvaikutukset löytyvät läheltä. Superruokia ei tarvitse etsiä kaukomailta, sillä Suomen metsät, järvet ja pellot ovat niitä pullollaan.

Leivotaan ruisleipää!

Leivotaan yhdessä jokaiselle osallistujalle oma ruisleipä! Halutessa, voidaan perinteiselle ruisleivälle antaa uutta ilmettä puolukalla tai siemenillä. Ruisleipä valmistetaan hapanjuuresta ja taikinaa tuleekin hapattaa n. vuorokausi ennen leipomista. Kurssilla perehdytään siis taikinan saloihin ja leivontaan. Jokainen osallistuja saa palan juurta mukaan, jotta leivän tekoa voi kokeilla myös kotona.

Suussa sulavaa suklaasta

Pieneksi piristykseksi sopii hemmottelevan herkullinen suklaakurssi, jolla suklaasta loihditaan mitä unohtumattomimpia herkkuja. Raakasuklaa, erilaiset fudget ja rocky road maistuvat taatusti. Entä miltä kuulostaisi suklaa-chilibroileri tai suklainen leipä?

Lähiruokakurssi

Valmistetaan kolmen ruokalajin illallinen, jossa keskiössä ovat paikalliset raaka-aineet.

Perinneruoat

Mikä on sinun suosikkisi Kainuun perinneruoista? Onko se rönttönen, teos vai kenties avokukko? Esittäkää toiveenne ja rakennetaan yhdessä juuri sen näköinen kurssi, kuin teille on mieluisin! Voimme keskittyä vain yhteen perinneruokaan tai napostella useampaa.

Pure perunaa

Peruna on mahtavan monipuolinen raaka-aine: siitä valmistuvat niin ruokaisat salaatit, maukkaat kasvisruuat tai makeat leivonnaiset. Joko olet maistanut peruna-pähkinä-salaattia, frozen perunaa tai perunaserpentiiniä?

Kevään juhlatarjoilut

Valmistetaan herkullinen juhlakokonaisuus alku-, pää- ja jälkiruokineen. Kurssiin sisältyvät raaka-aineet, oppimateriaali sekä opetus.

Mikäli toivomaasi kurssia ei löydy kurssivalikoimastamme, kysy lisää: arja.kurkinen@maajakotitalousnaiset.fi tai p. 043 827 1983

Postinumero ja -toimipaikka: Kainuu

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut