Laadi tai päivitä yrityksesi omavalvontasuunnitelma
Varmista elintarvikkeiden ja ruuan turvallisuus
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Hygieniapassi on osoitus hygieniaosaamisesta.
Hygieniapassi tarvitaan, jos
Hygieniapassia voi tarvita niin kahviloissa, catering-, elintarvike- tai maatilamatkailuyrityksissä kuin elintarvikemyymälöissä työskenneltäessä.
Hygieniapassista on hyötyä myös
Hygieniapassin saa osaamistestaajalta, kun testi on suoritettu hyväksytysti oikein. Osaamistestaajilla on Elintarviketurvallisuuvirasto Eviran myöntämä oikeus järjestää testauksia.
Järjestämme hygieniaosaamistestejä sekä hygieniaosaamiseen liittyvää koulutusta. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen yrityksesi henkilökunnan tarpeisiin. Testejä ja koulutusta järjestetään myös muille, kuten kesätöihin aikoville koululaisille ja opiskelijoille tai kouluille ja yhdistyksille.
Klikkaa nimeä, niin pääset yhteystietoihin!
Katso tulevat testipäivät tapahtumakalenterista (valitse ensin sivun oikeasta ylälaidasta maakuntasi) tai kysy lisää testitilaisuuksista ja hygieniakoulutuksista piirikeskuksesta.
Katso lisätietoa Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran sivuila - lisätietoa hygieniaosaamisesta