Kainuulaisen maidon-, nurmen- ja naudanlihantuotannon kehittämishankkeen (MaiNuLi) tavoitteena on tehostaa maakunnan tilojen tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. Hyvinvoiva ja osaava yrittäjä jaksaa panostaa kilpailukykyisen tuotannon kehittämiseen. MaiNuLi-hanke kestää syksyyn 2019.

Hanke toteutetaan asiantuntijoiden vetäminä pienryhminä, joissa tarkastellaan tuotannon haasteita ja pyritään yhdessä löytämään niihin kestäviä ratkaisuja. Pienryhmissä saman alan yrittäjät jakavat kokemuksiaan. Asiantuntijoiden johdolla haetaan uusia näkökulmia oman tilan kehittämiseen parhaita käytäntöjä vertailemalla ja tuoreeseen tutkimustietoon peilaamalla. 

Pienryhmät ovat kokoontuneet 2016 alkaen ja ensimmäiset ryhmät on saatettu jo päätökseen. Uudet pienryhmät käynnistyvät pääsääntöisesti syksyisin.
Pienryhmiä voidaan käynnistää asiakkaiden toiveiden pohjalta. Ole rohkeasti yhteydessä!

Mitä on pienryhmätoiminta?  Katso video

Pienryhmät 2017:

Maidontuotanto
Karjan kestävyys

Naudanlihantuotanto
Loppukasvatus
Emolehmät
Vasikat
Alkuun emolehmätuotannossa

Nurmentuotanto
Maan kasvukunto
Säilörehun korjuu ja säilöntä

Johtaminen ja hyvinvointi
LEAN tilakokonaisuudessa
Työnantajana toimiminen
Muutos mahdollisuutena

 

Hanketta hallinnoi ProAgria Kainuu ja sen päärahoittaja on Euroopan maaseuturahasto ja Suomen valtio. Hankkeen osatoteuttajana on Luke sekä osatoteuttajana ja -rahoittajana A-Tuottajat ja Osuuskunta ItäMaito.

Lisätietoja:
Inkeri Taurula, hankevetäjä, ProAgria Kainuu, inkeri.taurula@proagria.fi, 043-8254206

 

 

 

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa

Palvelut